torstai 13. elokuuta 2009

Idea haukuttavana

Tässä eilen illalla katselin pieni talo preerialla -ohjelmaa nauhalta. Sainpas siinä sitten eräänlaisen idean (ei siis liity kyseiseen ohjelmaan) ja päätin kysyä suurelta (...) lukijamäärältäni mielipiteitä. ht.nettiin en aio laittaa tätä, en myöskään hevoset.comiin. Eli ihan yksinoikeudella vain blogissani. :D Esitän asian niin selvästi kun osaan.

Eli jos perustaisi(n) sivun, jossa olisi maailmankartta. Siihen olisi kirjoitettu maanosat, ja maanosan nimeä klikkaamalla pääsisi itse maanosan karttaan, otetaanpa esimerkiksi vaikka Eurooppa. Euroopan kartan alle tulisi maiden nimet, otan nyt esimerkiksi Englannin. Englanti-väliotsikon alle siis kirjattaisiin kaikki tallit, jotka sijaitsevat Englannissa. Sitten ihmiset alkaisivat kisaamaan hevosillaan samassa maassa sijaitsevilla talleilla, mutta lähtisivät silloin tällöin myös ulkomaille. Näin saataisiin ehkä rajoitettua hieman kilometrin mittaisia kisakalentereita.
Kyseisen sivun alaisuudessa voitaisiin järjestää esim. MM-kisoja ja kaikkea tietyn ajan välein eri maissa. Yleiseksi ajankuluksi voisi ottaa vaikka CAS:in, kun ainakin itse olen todennut sen aika mainioksi.
Sivua ja sen järjestämää toimintaa voisi kehittää vaikka kuinka paljon, mutta tässä ns. raakaversio. :D

Saa haukkua lyttyyn, kehua maasta taivaaseen tai jotain siltä väliltä. Kaikki kommentit otetaan vastaan, enkä pahastu, jos haukutte idean aivan lyttyyn muutaman voimasanan sisältävillä lauseilla. Ja hienoa, jos tajusitte edes jotain.

Jos joku on innokas, joka piti ajatusta loistavana (tai edes kehityskelpoisena) haluaisi lähteä toteuttamaan ideaa yksin tai kanssani, niin ottaa yhteyttä vain tuosta kommenttien kautta.

Olen puhunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti