keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Meitin laukkapollet

Ahaltekorimme Altyn Patysha juoksi ensimmäistä kertaa Vecno Studin laukoissa 27.8. Ori sijoittui ykköseksi ja tienasi 25 000v€! Hieno aloitus, seuraavat juoksut se juokseekin 3.9. ja 6.9.

Appaloosaorimme That's Right ei ole hetkeen juossutkaan, kun lähtöjä on aika nihkeästi. Sekin kuitenkin juoksee yhdessä Together In Deathin kanssa Wonderland Ranchin laukoissa 3.9.

Kaspianponi NimbleEi ole vielä voittanut, mutta sijoituksia on kuitenkin maiden-lähdöissä sadellut. Jos ei ensi vuonna edisty laukoissa, niin siirtyy varmaan ratsukäyttöön.

Shettistammamme Plushie voitti ensimmäisessä lähdössään, toisessa sijoittui neljänneksi- Viimeisintä lähtöä tamma ei voinut juosta, sillä osallistujia ei olluttarpeeksi.

Mielenvirkistykseksi kaikki laukkahevosemme- ja ponimme osallistuvat Mt Mushroomin syyslaukkoihin, jotka ovat joskus tuossa syyskuun puolessa välissä, enpä itsekään enää muista päivää... 8DD

4 kommenttia:

  1. Kannattaa appaloosan ja ahaltekin kanssa pitää silmällä Pinkin laukkoja, sillä kunhan tässä nyt CAS-vuosi vaihtuu, järjestämme näille(kin) ryhmille laukkoja ja toivottavasti yhtä aktiivisesti kuin tuossa keväälläkin teimme. Vitosryhmälle on valitettavan niukasti laukkoja, mutta me yritämme parantaa asiaa sen minkä voimme. Meillähän on nuo kaikille ryhmille avoimet Maiden/Allowance/G3/jne Day-laukat, sen lisäksi sitten ainakin Sprinter Race- ja Sprinter Turf Racing-päivät, joista löytyy vitosten lähtöjä. Kas kun meillä itsellämmekin on noita vitosryhmäläisiä ja kiva olisi niitä kilpailuttaa...

    VastaaPoista
  2. Selvä juttu, täytyy muistaa. :D
    Ohhoh, onpas päässyt muuten tekstiin aika paljon virheitä.. Vika ei voi olla minussa, kun olin koulun koneella... 8D

    VastaaPoista
  3. Ja pakko kommentoida vielä jatkoa, että voittihan Altyn Patysha 8.9. tuon G3-lähdön, oletkin jo näköjään merkinnyt sen oriin sivulle. Niin että onnittelut!

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia, orilla onkin ollut voittoputki päällä ihan alusta alkaen :)

    VastaaPoista