torstai 26. marraskuuta 2009

Porrastetut kilpailut

Olen alkanut miettiä, että jos Kukkakepin hevosia alettaisiin vuoden alusta ilmoitella vain porrastettuihin kilpailuihin. Siinä tapauksessa kilpailemisesta olisi hyötyä myös jälkipolville, eikö vain? Kukkiksen pollet kun eivät kuitenkaan kovinkaan moneen kisaan elämänsä aikana osallistu, keskiarvoksi arvioisin 20-30 kisaa per hevonen?

Ainahan tuota voi kokeilla. Kovin huikeille tasoille Kukkiksen hevoset tuskin ikinä yltävät, sen verran laiska olen. Mutta tämä muutos otetaan käytäntöön siis heti, kun VRL:n tuleva remonttitauko (vai mikä se nyt oli) loppuu.

Voisi tuossa joulukuussa muutenkin miettiä jotain hienoja uudistuksia talleille.. :D Voisin myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa järjestämään aktiivisemmin jotain tapahtumia tai jotain muuta kivaa, mieluusti jotain persoonallista.. Ongelmana on vain se sama vanha laiskuus.
Jos teen uudenvuodenlupauksen liittyen tähän asiaan..? :D Aivan, täytyy muistaa tehdä virtuaalihevosia koskevia lupauksia ja muutenkin pohtia, miten voisin olla parempi virtuaaliharrastaja. :D Niin, ja sitten pitäisi keksiä blogille vielä joku FIKSU nimi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti